Honderden films en series kijken met Movies & Series L

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Movies & Series L | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone

Ziggo Movies & Series L

Movies & Series L is een uitgebreid tv-pakket van Ziggo. Honderden films en series On Demand. Series als Californication en Ray Donovan hoef je dus niet te missen. Kijk On Demand wanneer je wilt met je interactieve mediabox of op je smartphone met de Ziggo GO app.

Met Movies & Series L krijg je toegang tot het complete topseries en -films. Zin in een klassieker als The Godfather of Star Trek? Of liever een spannede serie als Dexter of Evil? Bij Movies & Series L zit er altijd wel wat tussen voor een echte thuisbioscoop.

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series On Demand. En iedere maand weer vers aanbod. Kijk thuis op je tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Het aanbod van films en series is behoorlijk uitgebreid. Van spannende films en series tot kinderprogramma's. Er is dus altijd wel iets voor jou of je kinderen om naar te kijken. Het aanbod wordt elke maand ververst.

Movies & Series L is speciaal voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je activeert dit gratis extra tv-pakket in Mijn Ziggo.

Game of Thrones bij Ziggo Movies & Series L

Californication

In Californication volg je het verhaal van Hank Moody. Een seksverslaafde, getormenteerde schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hij haalt alles uit de kast om zijn ex-vrouw Karen terug te krijgen, maar gaat hem dat lukken? 

Westworld bij Ziggo Movies & Series L

Dexter

In deze psychologische thriller volgen we het leven van forensisch onderzoeker Dexter Morgan, Amerika's favoriete seriemoordenaar. Overdag lost hij misdaden op als bloedspatpatroononderzoeker op de afdeling moordzaken in Miami en 's nachts pleegt hij de misdaden. Van zijn adoptievader heeft hij 2 regels meegekregen: alleen degenen vermoorden die het verdienen en nooit gepakt worden. Lukt het Dexter om onder de radar te blijven?

Movies & Series L | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone

Evil

Bestaan er bovennatuurlijke krachten of is alles wetenschappelijk te bewijzen? In deze bovennatuurlijke dramaserie slaan een sceptische vrouwelijke klinisch psycholoog, een priester in opleiding en een handarbeider de handen in 1 en onderzoeken wonderen, demonen en andere mysterieuze verschijnselen.

Big Litte Lies bij Ziggo Movies & Series L

Ray Donovan

De Iers Amerikaanse Ray Donovan werkt als fixer voor het advocatenkantoor Goldman & Drexler als zijn vader, Mickey Donovan, onverwacht wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ray is goed in zijn werk, maar kan hij ook de problemen in zijn eigen familie fiksen?

Meestgestelde vragen over Movies & Series L

Ga naar het On Demand menu van je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies en Series L. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Gebruik dan Ziggo GO app, of ziggogo.tv

Met Movies & Series XL krijg je 40+ tv-zenders erbij in je pakket. Daarnaast is het On Demand aanbod van Movies & Series XL nog groter dan van Movies & Series L.

Je hebt Movies & Series XL al in je abonnement met een Internet & TV Max, Alles-in-1 Max of Giga-pakket. Of je hebt het ooit als extra zenderpakket besteld. Dan krijg je alles dat Movies & Series L te bieden heeft én het Kids-pakket. In dat geval is Ziggo Sport Totaal de beste keuze.

Het Movies & Series L aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Iedereen die Movies & Series L als gratis extra heeft geactiveerd kan direct kijken. Heb je dit niet gedaan? Dan krijg je een melding.

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je Movies & Series L genieten op je tv kijken, dan kan dat met een interactieve mediabox als de Mediabox XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Check of je in de juiste regio woont.