Overal in huis perfecte wifi

Met een Ziggo Wifibooster

Overal in huis mailen, appen, sharen. Dat willen we allemaal. En tegelijk. Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen soms dat je verbinding niet al te snel is. 

Vaak los je het op met een Ziggo Wifibooster. De naam zegt het al, ze geven je wifi een boost. Deze Wifiboosters werken perfect met onze modems en verbeteren overal in huis je wifi-signaal.

Wifibooster: de Ziggo wifiversterker | Ziggo

Smart Wifibooster set

Meest gekozen

Wil je onze allerbeste wifi oplossing met SmartWifi functie? Met deze set van 3 smart Wifiboosters verdeel je de wifi eenvoudig door je huis. 

  • Set van drie smart Wifiboosters
  • Eenvoudige installatie met app
  • Helemaal draadloos in elk stopcontact te installeren
  • Drie verschillende wifipunten, één sterk netwerk (mesh)
  • Voorzien van SmartWifi functie

Van 149,95 voor:
99,95
eenmalig

Niet kopen maar lenen? Dat kan ook.

Voor een vast bedrag per maand bij je abonnement.

2,50
per maand

Wifibooster: de Ziggo wifiversterker | Ziggo

Smart Wifibooster wifi 6

Wil je alvast de technologie van de toekomst? Nu exclusief voor Ziggo klanten een SmartWifi startpakket met één Wifibooster. Bestel er één of direct zoveel als nodig om je hele huis te voorzien van Wifi 6. Ook te combineren met onze andere smart Wifiboosters.

  • Eén krachtige wifi 6 booster
  • Perfect voor huishoudens met veel apparaten
  • 10% grotere wifi dekking
  • Lagere latency bij game consoles
  • Voorzien van SmartWifi functie

Exclusief bij Ziggo
99,95 (+2,50 verzendkosten)
eenmalig

Dit product kan niet geleend worden.

Uitsluitend te koop via de Ziggo Webshop. Genoemde prijs is exclusief voor Ziggo klanten. 

Hoeveel Wifiboosters heb je nodig?

Elk huis is anders. Met de keuzehulp bestel je altijd genoeg Wifiboosters.

SmartWifi in huis

Hoeveel Wifiboosters heb je nodig?

Elk huis is anders. Met de keuzehulp bestel je altijd genoeg Wifiboosters.

SmartWifi in huis

Liever het bereik van je bedraad netwerk uitbreiden? Kies dan voor een Extra Internetpunt via stopcontact. 

Wifibooster: de Ziggo wifiversterker | Ziggo

Gaat dit helpen?

Twijfel je of een Wifibooster je probleem gaat oplossen? Beantwoord een paar vragen en je krijgt een antwoord bij Wifi hulp & advies

Veelgestelde vragen

Bij Ziggo krijg je als internetklant een wifi-modem waarmee je in de buurt van het modem altijd goed wifi hebt: de Ziggo Connectbox. Dit modem is vergelijkbaar met die van andere leveranciers en vaak zelfs beter met een top-3-notering in het onderzoek van de consumentenbond. Daarnaast zorgen we ervoor dat je overal in huis goede wifi hebt. Bijvoorbeeld met hulp van Wifiboosters. 

Nee, dat is niet hetzelfde. Een wifi-range extender (repeater) is in verhouding met andere wifi-punten erg goedkoop. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van de wifi-modem en stuurt dat versterkt weer uit. In de praktijk halveert de range extender de wifi-snelheid, omdat een range extender niet gelijktijdig kan ontvangen en zenden. Daarnaast moet je een range extender altijd op een plek plaatsen waar het signaal goed is. Gebeurt dat niet, dan neemt de snelheid nog verder af. Daarom raden we het gebruik ervan af. Een Wifibooster is kwalitatief gezien een veel betere oplossing.

De snelheid die de Wifibooster uitzendt is gelijk aan je abonnement. Maar ook voor de Wifiboosters geldt: hoe verder van de Wifibooster, hoe minder snel je verbinding.

De kracht waarmee wifi uitgezonden mag worden van het Agentschap Telecom is niet meer dan 100mW vermogen. De verschillen tussen modems zijn daarom te verwaarlozen. Kies je voor Internet van Ziggo dan krijg je een Ziggo Connectbox, een modem die voldoet aan de laatste trends qua techniek.

De Ziggo Wifibooster maakt gebruikt van de laatste technologie. Daardoor is de verbinding tussen de twee powerline-adapters sneller en robuuster dan bij goedkopere modellen. Daarnaast maakt onze Wifibooster gebruik van de nieuwste wifi-technologie (802.11 ac). Hierdoor is je wifi-verbinding sneller dan bij oudere wifi-standaarden.

Mocht je na het plaatsen van de smart Wifiboosters set of wifi 6 booster nog niet voldoende bereik hebben, dan kun je gemakkelijk nog een set of booster verbinden voor optimaal bereik. De smart Wifiboosters zijn ook met elkaar te combineren.