Offline films en series kijken met de Ziggo GO app

Download films en series met Ziggo GO

Kijk waar en wanneer je wilt, ook zonder internetverbinding

Heb je Ziggo GO in je pakket én heb je de app al geinstalleerd? Dan download je nu gratis de meeste films en series uit het Ziggo Movies & Series (XL) pakket. Zo kijk je waar en wanneer je wilt, zónder internetverbinding.

Wil je weten hoe je een film of serie kunt downloaden? Het is zo gepiept. We leggen het je hieronder stap voor stap uit.

Met de Ziggo GO app kun je al live tv-kijken en programma’s (terug)kijken. Films en series kijk je met een internetverbinding on demand en ze zijn nu dus ook op maximaal 3 apparaten te downloaden. De titel die je hebt gedownload blijft maximaal 30 dagen beschikbaar in de speellijst. Als je de download eenmaal hebt gestart, blijft de download nog 2 dagen bewaard.

Deze functie werkt voor smartphones en tablets met Ziggo GO versie 2.3.32 (16105) en hoger, die draaien op Android 4.4 en hoger of iOS 10.0 en hoger.

Films en series downloaden

Elke film of serie in de app met een downloadbutton kun je downloaden. Daarvoor heb je een wifi- of 3G/4G-internetverbinding nodig. De film of serie wordt toegevoegd aan je speellijst als deze volledig is gedownload. Je kunt 'm vervolgens waar je maar wil kijken, zonder internetverbinding.

Handig voor in het vliegtuig, in de auto of in de trein! Met het samenstellen van je afspeellijst begint je vakantieplezier thuis al.

Tv-kijken in de hele EU zónder extra kosten

Je kunt tegenwoordig de Ziggo GO app óók in de EU met een internetverbinding gebruiken, zoals je in Nederland gewend bent. Je betaalt dus geen roamingkosten meer. Dit geldt voor live tv-kijken, programma's terugkijken met Replay en Movies & Series (XL). Om te kijken in de EU heb je wel de app-versie (iOS, Android en Win10) van 1 april 2018 of later nodig.

ziggo sport op ziggo go

Een huis vol tevreden kijkers

Met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv met Ziggo GO. Kijk live of later, binnen de EU. Alleen bij Ziggo.

Offline films en series kijken met de Ziggo GO app

Downloaden: hoe werkt dat?

Heb je de Ziggo GO app geïnstalleerd? Dan ben je klaar om je eerste film of serie offline te kijken. We leggen je in vier stappen uit hoe het werkt. Staat je wifi aan? Let's go!

1. Open de Ziggo GO app en zoek een titel

Ga naar Movies & Series en kies bovenin uit één van de submenu’s (Ontdek, Movies, Series, Kids of Huren).

ziggo_go_offline_1
2. Kies een film/aflevering van een serie

Films en series die je kunt downloaden hebben een download-icoon (een pijltje met liggend streepje eronder) rechts naast de ‘KIJK’-knop.

Ter info: wanneer helpmeldingen aan staan zie je handige tips. 

ziggo_go_offline_2
3. Registreer je apparaat

Wanneer je de eerste keer op je toestel een download start, moet je het apparaat eerst registreren. Je krijgt een pop-up te zien met de vraag of je het apparaat wil registreren.

Als je wil kun je de naam van het apparaat aanpassen. Klik daarna op ‘Apparaat registreren’. Je kan maximaal 3 apparaten tegelijk registreren. 

ziggo_go_offline_3
4. Bevestig je registratie

Klik op 'OK'. Je smartphone of tablet is nu geregistreerd. Ga naar het tabje 'bewaard', 'downloads' om offline films en series te kijken die je hebt gedownload. Je ziet daar ook de resterende opslagruimte.

Enjoy!

ziggo_go_offline_4

Veelgestelde vragen

Met Ziggo GO kijk je overal binnen de Europese Unie als je verbonden bent met internet. Je kijkt bijna alle tv-zenders die je ook in Nederland krijgt als je buitenshuis bent. En dat geldt ook voor al je Movies & Series (XL) en voor alle programma’s die je terugkijkt via Replay TV.

Tip: ga je op reis? Download dan voor vertrek films en series van Movies & Series (XL) en kijk ze offline. Wel zo handig in het vliegtuig of onderweg in de auto. 

Dan werkt Ziggo GO niet. Denk je ook aan Zwitserland en Noorwegen? Die vallen ook buiten de Europese Unie. En Sint Maarten is sinds 2010 onafhankelijk. Dus hoort het Nederlandse deel niet meer bij de Europese Unie.

Tip: ga je op reis naar landen buiten de EU, maar wil je wel films en series kijken? Download dan voor vertrek films en series van Movies & Series (XL) en kijk ze offline. En zet voor de zekerheid je databundel (3G/4G) uit.

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin, Madeira en de Azoren en de Canarische Eilanden.

Let op:

  • Kijk je via 3G of 4G? Dat kost veel MB’s uit je mobiele databundel. En je mobiele aanbieder berekent soms extra kosten als je door je databundel heen bent. Probeer over te stappen op wifi of zet de streamingkwaliteit op laag.
  • Niet elke verbinding binnen de Europese Unie is zo krachtig als die in Nederland. Houd rekening met een minder goede beeldkwaliteit dan je gewend bent.
  • Movies & Series: veel films en series zijn al te downloaden. Je herkent ze aan het download-icoon. 
  • Movies & Series XL: Alle HBO-films en -series kun je downloaden en veel andere films en series uit het Movies & Series XL-pakket. Je herkent ze aan het download-icoon. 
  • De downloads staan op het geheugen van je (Android of Apple) smartphone of tablet. Kijken kan tot 30 dagen na je download. Daarna verwijder je ze simpel weer. Let op: als je de download eenmaal hebt gekeken, blijft de download nog 2 dagen bewaard. 

Om te kunnen downloaden moet je eerst je apparaat registreren. Je kan maximaal 3 apparaten tegelijk registreren. Wanneer je een apparaat wil verwijderen of vervangen (bijvoorbeeld omdat je een nieuw apparaat hebt) kan dat op zijn vroegst de volgende dag. 

Een gedownloade film en/of afleveringen van serie blijven maximaal 30 dagen beschikbaar. Als we deze eerder uit ons assortiment halen, dan verloopt deze eerder. Na het starten van de gedownloade video heb je nog 48 uur om het programma af te kijken.

Op dit moment is de functie beschikbaar via de iOS en Android app voor smartphones en tablets. De minimale vereisten zijn:

  • Apple iPhone & iPad: minimaal iOS 10.0 of hoger
  • Android smartphone & tablet: minimaal Android 4.4. of hoger

Meer kijktips: